Arrangér din egen festival derhjemme, som vennerne sent vil glemme

 

Annonce

Er du vild med Smukfest og festivaller, så bør du overveje at arrangere din helt egen festival derhjemme. Når det kommer til planlægningen, er der et par ting, som du skal have styr på. Det har denne guide til formål at hjælpe dig med, så du kan holde den perfekte festival i din baghave med dine bedste venner.

Lav en gæsteliste

Det første du skal have styr på, når du planlægger din fest, det er gæstelisten. Hvem kunne du godt tænke dig at fyre den af med til festivallen i din have? Det kan være en blanding af familie og venner, men det er helt op til dig, hvem du ønsker at invitere med til din fest. Det er bare vigtigt, at du ikke inviterer flere, end hvad der er plads til på grunden, så du ikke går på kompromis med festens kvalitet.

Få styr på forplejningen

For at genskabe en ægte festival stemning, så kan du lave din egen bar med drikkelse. Lad dine gæster få frit spil eller hyr en bartender til at stå bag disken og servicere dine gæster. Det kan være en rigtig god idé at printe et drinkskort ud. Køb toner til Brother TN247BK, hvis din Brother printer, uheldigvis, er løbet tør for toner.

 

Der skal naturligvis lidt mad til, når festivallen sættes i gang. Du kan overveje at få mad udefra. Det giver dig tid til at nyde festen og få mere tid med dine gæster.

Sørg for morsom og festlig underholdning

Hvis du ønsker at sætte prikken over i’et og arrangere en festival, som dine gæster sent vil glemme, så skal der være styr på musik og underholdning. Sørg for et godt musikanlæg, så musikken spiller hele aftenen. Du kan også overveje at hyre en kunstner eller komiker, hvis du ønsker et komisk og underholdende indslag.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *