Billige Boliglån

Der er mange forskellige udgifter, der eksisterer i danskernes private økonomi. I et budget er der fx. vand. Og der er en række områder, hvor du kan spare nogle gryn. Her er de vigtigste gode råd, som du kan bruge gratis.

Den nemmeste måde for danskerne at blive millionærer på, er igennem en alderspension. Det postulerede en vis person en gang. For danskere er det gennemsnitligt den mest plausible måde at blive kapitalstærk på. Så du bør overveje, at sætte sig ind i alderspension, med de interessante muligheder, der er i din pensionsordning.

Forsikringsdækninger er det vi får i håbet om, aldrig at få brug for dækninger. Du skal overveje dine faktiske behov og ikke bare gøre som andre. Der er muligvis forsikringer, du slet ikke har brug for og som du kan være foruden. Det er en kalkuleret risiko, du må medtage. Når du har fravalgt, så gælder det om at flytte dine forsikringsdækninger ned til et lavt niveau. Skal din bilforsikring udelukkende forsikre for eksempel 170.000 kroner eller/og kan du nøjes med en egen betaling på 105.000 kr, hvis dit rækkehus brænder ned til aske?

Banker er ligeledes en udgiftpost, hvor der kan være nemme penge at hente. Uligheden mellem de mest dyrebare og de mest billige pengeinstitutter er ikke småting. Vi snakker om, op til 2.900 kroner per md. for en gennemsnitlig kerne familie + real kredit. Lån til hus er det største isolerede køb, som mange har. Kassekredit er i den grad det du skal være fokuseret på, hvis du vil udvikle din økonomi. En ting er renteomkostninger, men også dagskursen er meget vigtig. Låneomlægning er det, som kan forbedre din økonomi. Den vigtigste faktor er udskydelse af lån. Lån kan associeres med forskydning af tid. Hvis man kan udskyde for eksempel 15 mdr. med at låne penge og i stedet spare ligesvarende op i hele perioden, så har du dels nedbragt gælden, men også dine renteudgifter.

Har du medlemskab hos et fagforbund, så får du mulighed for at få en smule medlemsfordele. Du kan også tænke over at udmelde dig. Der er for resten hurtige at spare på en lavpris fagforening. Nogle mennesker har tvunget valg af fagforening igennem lønaftalen. Men man kan selvfølgelig vælge blot at have en a-kasse. Fagforeninger kan supportere dig med forsikring og sundhed – så tænk over om det er pengene værd at spare pengene, hvis du oplever symptomer som fx muskelbesvær.

Husholdningen er den del i din private finanser, der konstituerer den største part. Nogle kan leve for et ultra lille beløb, hver måned, så er der andre, der køber for enorme pengebeløb på dyr fastfood. En ting er når man køber din mad ude i byen på enten restaurant eller grillbiks – men den helt store pengesynd er den mad du køber og opvarmer hjemme. I dette tilfælde er der det normale køb i supermarkedet, som du slæber hjem. Desværre er mange skydeskive for impuls indkøb, der medfører at kassebonen vokser. Et råd er, at du shopper dine dagligvarer online, via de anderledes online supermarkeder. Der kan man både indkøbe normale indkøb, men yderligere også de mange nye udbud af madkasser.

Du bør altså gennemse dine forbrug, så du minimerer indenfor alle dele af din husstandsøkonomi. Derved kan du slutte med at besidde et meget større slutbeløb til de sjove elementer i livet. Mange tak fordi du læste artiklen.